Tapas kväll

Torsdag och sista skoldagen innan långhelg! Efter skolan begav jag mig till ett bageri jag hittat och köpte med mig en brödlimpa. De är så mycket godare än dem från Mercadona, så det här kommer bli min nya grej. Så mysigt!
Sedan hem, lagade lite lunch, läste, grejade och allmänt bara slappade. Vi sa hejdå till Marije som lämnar oss över helgen för att åka hem, sedan händer det lite oväntade. Vår fjärde rumkompis, koreatjejn aka spöket, måste passera mig och Kimley när vi står och pratar men hon börjar prata med oss. Och det inte bara "Hej hur är det" utan följde med i samtalet och vi skojjade och pratade på om det mesta ett tag innan vi delade på oss och jag smet in till Kimley och vi var lika chockade vad som hade hänt. Sedan kommer hon tillbaka och frågar när vi skulle ut ikväll och om hon fick följa med! SJÄLVKLART sa vi! 
Så vi tre gick iväg mot skolan för att möta upp två tyska tjejer och en tysk kille och sedan vidare mot en tapas bar. Skön, spansk och lite kaotisk stämmning där inne! Servitriserna gick runt med brickor med små tapas på och så fick man ta vad man ville ha och i slutändan så räknade de ihop hur många tallrikar man hade, eller små träklossar var det egentligen. Så himla roligt koncept! Allt var jättetrevligt!
Anledning till att vi var ute var för att kolla på ytterligare en parad, men denna skulle vara lite speciell då den skulle vara i tystnad, de skulle bära runt på jesus på korset för att hedra att idag korsfästes han. Vi hittade kyrkan den skulle utgå från och vi gick in och kollade på statyerna etc innan vi gick vidare för att invänta den. Vi satte oss på en liten bar och tog varsin drink. Det jag gillar är att det finns många små barer som man bara kan slå sig ner på och prata. Paraden skulle ha börjat 23.30 men strax efter 23 så passerade det förbi en parad och de bar på dessa statyer och någon läste några bibelord och hej och hå, men vi tänkte att det inte riktigt var denna för att tiden var fel. Tiden gick och det kom ingen mer parad, så det var tydligen den andra! 
 
På väg till skolan för att möta de andra, gick vi förbi en annan parad.
Tapas baren med träklossarna 
Det slutade med att vi hade ca 40 klossar tillsammans. 
De gick runt med facklor och klädda i svart
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0