50 dagar kvar...

                                          
 
Förstår bara inte var dagarna tar vägen. Det var inte längesedan dent var 100 dagar kvar och nu är det helt plötsligt lika långt kvar. Många frågar hur det känns nu att snart åka iväg. Men jag vet inte hur det känns. Visst det känns väl bra, men har inte någon speciell kännsla ännu. Har som sagt nog inte riktigt förstått att jag verkligen snart flyttar och då är det svårt att föreställa sig det. Men pirret i magen kommer nog sakta att infinna sig ju närmare dagen D vi kommer. Det ska verkligen bli ett fantastiskt år framöver och jag ser fram emot det så mycket :)
 
 
 

Presenter - check

Eller, ja till barnen i alla fall (tror jag). Gick runt på Ullareds leksaksavdelning och tittade runt och det var svårt att välja och komma på vad en 7-årig tjej gillar och vad en 4-årig kille gillar. Är lite emot alla könssteriotypiska saker som finns och då blev det lite svårare att hitta något bra. Hehe!
Jag gillar att baka och laga mat så det blev några bakformar, lite Pippi relaterat så klart och modell-lera. Ville hitta något som vi kan göra tillsammans och tror att dessa saker blir bra. Något till föräldrarna måste jag också hitta, men jag har tid än på mig. 

Andra au pairer

Har sett att andra au pair bloggar har som en menyrad med länkar till andra au pair bloggar. Där har har hittat flera av de jag följer och tänkte att det vore roligt och smart att ha en egen också. La till några av de bloggar jag läser. Om ni finns med i listan men inte vill vara där, säg bara till så tar jag bort er. Eller om ni tycker att ni borde vara med i listan så säg bara till så lägger jag till er! Hehe
RSS 2.0