TVÅ veckor!

Tänk att det redan har gått två veckor. Fast ändå känns det som att jag alltid har bott här. Blandade känslor helt enkelt! Dagen bjöd på SOL, BLÅ HIMMEL, VÄRME!! Förmiddagen spenderades på stranden. Första gången jag var på stranden med barnen och det var roligt och gick bra. Om det inte hade varit för att det runt 12-tiden började bli alldeles för varmt och strak sol så hade vi nog kunnat vara kvar där större delen av dagen. 
Myspys på strande!
Sandslott (eller snarare torn kanske)! Var längesedan man byggde och kom inte riktigt på hur man gör!
Ja, klarblått vatten är ju aldrig fel.
 
Det var förmiddagen och dagen i övrigt rullade på som vanligt. Gick ner till stranden och kopplade av lite. Guldvärt att få komma iväg från hemmet ibland och vara själv. Vid 20 begav vi oss mot Santa Ponca och Nellys trakter. De skulle på minidisco och jag och Nelly träffade uppe en annan Au pair. Vi satte oss på en av alla de irländska pubbar som fanns. Om s´Arenal är tyskarnas plats så är Santa Ponca irländskarnas/skottarnas/britternas plats. Vill egentligen slå ihop de tre grupperna till en, men lärde mig under kvällen att det är en STOR skillnad... 
Kvällen avslutades med översovning at Nellys place :)
 
Vi även säga Grattis till min mormor som fyller år 31 augusti och överraskade henne med ett telefonsamtal!

"Your virginity of s´Arenal.."

..Det var i alla fall vad min VM sa när jag berättat att vi spenderat fredagskvällen i s´Arenal. Ligger ca 30 min från Palma och är det området som tyskar främst väljer att åka till. Därmed var det fullt med tyskar precis överallt, tyska resturanger och alla antog att vi också var tyska. Vi var i alla fall 6 tjejer som möttes upp i Palma och sedan åkte vi då till s´Arenal. Visst var det trevligt med så mycket folk och liv, men kanske mindre trevligt med alla som var på en och ropade saker efter en..
Vi satte oss vid stranden och pratade och runt midnatt gick vi in på den stora Mega Park; en stor klubb. Milt sagt intressant att fått uppleva det. Tjejerna var väl i våran ålder och en del killar, men även äldre män.. Halvnakna tjejer som dansade på bord.. Haha, men det var roligt att uppleva det och har en kännsla av att vi kommer komma tillbaka till s´Arenal. Blev inte så lång stund för mig, då jag skulle jobba på lördag morgonen, var jag tvungen att ta sista bussen vid 1, medans resten stannade till första bussen vid 5! Men men det kommer fler kvällar.

Fullt upp!

Vid halv 10 imorse kom Nelly med sina 2 barn. De lekte själva en stund innan vi kände att lägenheten började bli för liten och vi bar tvungna att packa en liten fika väska och gå till parken över gatan. Vi lyckades hålla de igång i drygt 1 timma med gungor, "ett, två, tre rött ljus" och så klart fika. Vi begav oss hemåt och strax därpå började vi göra iordning lunch i form av varma mackor! Småttingarna ville inte plocka ihop leksakerna och ville inte lyssna alls.. Blev inte bättre av att pappan kom hem för då ville min pojk inte alls lyssna på mig..suck.. Det hela lugnade ner sig tillslut och vi kunde leka vidare. Blir alltid så när mamma oh pappa "kommer och stör".. Upplever ni andra au pairer likadant? Eller är det kanske bara en fas i början!

De åkte hem vid halv 3 och jag blev själva med med tills mamman kom hem vid 16. Är lite fri nu, men ska vara med barnen lite ikväll mellan att VM ska bort och VP kommer hem!
Var tvungen att.andas ut med min älskade Marabou apelsin kroknat!

RSS 2.0