Sista Juli

Vaknade med bara två barn hemma, men det visste jag om. Tjejen har sovit hos farmor och farfar inatt med de amerikanska kusinerna. Pojkarna sov till runt 11, frukost och sedan hade jag en del att plocka undan och diska så de tittade mest på tv. Runt 13 ringer farfar och säger att de snart kommer och plockar upp Storis för att ta med han med de andra till stranden, så det blev bara jag och Lillen kvar. Vi gick och slängde soporna och tog en liten promenad i kvarteret. Man kommer inte så långt med en två-åring som ska stanna och titta och pilla på allt varannan meter. Lunch och sedan siesta, men han ville inte riktigt somna utan låg mest och pratade för sig själv och ville titta på tv. 
 
VM kom hem och åkte strax därpå igen med Lillen. Jag tog på mig träningskläder och tog en power walk till Al Campo på ca 45 minuter. Köpte tandkräm, lite fika och sedan 45 minuter hem igen. Duschade och har sedan svrat på lite mejl. Vilken buisness woman jag låter som men hade några jag inte svarat på. 

Lift tack!

När barnen vaknade upp imorse så fanns det ett fjärde barn i rummet, äldste kusinen hade sovit över. Han är 11 och jag har träffat han mycket så det var ju inget nytt barn, men hade ju varit trevligt att få reda på detta kanske.. Barnen blir alltid lite mer vilda när de är med han, men generellt gick det bra. Lite halvmulet idag med så de har spelat mycket gameboy, men fick ut dem i poolen i alla fall för en timme. Hade inte fått någon lunch angivelse heller så det blev en mix av vad som fanns. Spaghetti, en slatt köttfärssås utspädd med tomatsås och sedan slängde jag i mer lök och morötter. Blev uppskattat! 

VM kom hem och jag begav mig mot tåget och vidare till Palma. Mötte Ausma, Chloe och Mikaela och sedan även Colleen. Vi gick runt lite i det stora varuhuset El corte ingles innan vi åt och avslutade med frozen yoghurt. Min nya favorit! 
Vi satte oss i en park och Aine slöt upp med. 

21.48 satte jag mig på tåget tillbaka och började min kvällspromenad hem med mina cykellampor. Tänker alltid att det kan väl komma någon vänlig körande och fråga om jag vill åka med. Stannade i och för sig två killar igår, men där var jag inte så sugen på att hoppa in. Men när det ikväll stannade till ett äldre par som hade kört förbi mig en stund innan och vänt om för att de tyckte synd om den stackars ensamma tjejen i mörkret, så kunde jag inget annat än att hoppa in i bilen. Så vänliga och trevliga! 
När jag 20 minuter tidigare än väntat kom hem var Amerika familjen där igen och jag satte mig en kortis innan de skull hem. 

Så här brukar det se ut efter luncherna.. Jag vet att det kanske är bra att lära dem att plocka undan tallrikar och allt och säger jag till så gör de det, men ibland är det bara lugnast att låta de lämna allt så får jag plocka undan på mitt sätt! 


Tisdag 29/7

Vi vaknade upp till ett molnigt och lite dassigt Mallorca imorse. Så vi har inte varit ute så mycket idag. Gjort läxor, målat med vattenfärger och sedan skulle lillen läggas tidigare så det blev lunch en timma tidigare och därmed en timme mindre att underhålla oss. Denna dagen har också gått bra, samma som igår angående potträningen. En gång i toan, en gång i byxorna. 
VM kom hem och gjorde iordning barnen för att åka iväg. Hon hade sagt igår att de skulle ha gäster ikväll så tyckte det var lite konstigt att de åkte iväg, men tänkte att de skulle komma tillbaka. Klockan gick och ingen kom så de hade väl bytt planer tänkte jag. Så jag hade tid skälv hemma och fick klart fotoboken. 

Sedan 21.30 kom hela bunten indundrande. Familjen, farmor och farfar, VP syster med familj och sedan VP bror med familj som bor i USA och kom idag. Så det visade sig att de alla varit och hämtat dem på flygplatsen. Det blev mat och prat. Brodern fru är amerikansk och pratar inte mycket spanska, så det var trevligt att prata med henne. Så sött att höra små barn prata amerikanska! 
RSS 2.0