Sista dagen innan långhelg!

I första pausen i skolan köpte jag en kaffe och vilken kick jag fick utav den! Sedan flöt skoldagen på bra och dippen från igår var borta. Gick hem för lunch och kylskåps-påfyllning efter skolan innan jag gick iväg för bikinjakt igen. Hittade typ en på hm men det kändes inte 100% så får leta vidare. Nu när vädret är toppen så känns det roligt och behövligt att ha en till. 
Annars ikväll har jag förberett pasta sallad inför vår lilla utflykt imorgon! 

4 nästintill identiska ord
4 helt olika betydelse
Spanska gör mig förvirrad ibland..
Men då är det kul när man läser denna meningen i min vanliga bok och förstår helt innebörden för att vi gått igenom denna grammatik del precis i skolan!  Skoltrött...

Efter denna veckan så har jag varit här redan halva tiden... Fem veckor har gått, fem veckor kvarstår... Kännslan nu är så klart att jag inte vill lämna. Man har gjort sig hemmastadd här, känner till områdena, hittar i mataffären, byggt upp en kompiskrets och ser sig omkring utanför centrum när tids finnes. 
Sedan var det ju det där med att man ska gå i skolan fem timmar om dagen. Som vilken skola som helst så finns det roliga dagar och tråkiga dagar. Idag var en dag som jag redan imorse kände att nej inte skola idag... Tog mig igenom de två första grammatik lektionerna, men sedan sa det stopp. Motivationen var i botten och stanna ytterligare två timmar var inte ens något alternativ. Istället lockade en lunch med Marije och Emma och sedan stranden betydligt mer!!! Var lite molnigt men efter lunchen försvann molen och vi kunde njuta av blå himmel, sol och kallt men klart vatten !!! Jag hade inte varit på stranden sedan i söndags, så var skönt att få koppla av och få lite färg. 

28 april

Det har varit sol och blå himmel idag, men jag skippade stranden ändå och gick hem och åt efter skolan. Begav mig sedan ut igen för att leta efter en bokaffär jag blivit tipsad om. Hittade den och fick även med mig två böcker hem!! Gick runt i lite andra affärer och provade bikini men ingen som föll mig i smaken.. Gick ned till hamnen och satte mig och gjorde läxorna innan jag återvände hemåt igen! Skön eftermiddag! 

The Notebook och Last Song fast på spanska så klart
Lagom bra plugg-utsiktRSS 2.0