Nytt utseende!

Kände att det var dags för en förändring och efter chocken för några dagar sedan så tror jag har hittat ett tema jag kan trivas med ett tag. Bättre?
Tycker det är så himla svårt att veta var och hur man ska ändra i stilmallarna för att saker ska flytta på sig ect. Jag testar mig fram så hoppas man på det bästa. Nästa steg jag vill lära mig är att lägga in så man har fler en en bild i header. Hittat någon beskrivning om det på internet, men tycker ändå det är svårt att förstå! Någon av er andra som har så fina header med massa bilder som har några bra tips och tricks? :)

Jaha...

...här händer det inte mycket, faktiskt ingenting alls... Lite tråkigt att inte har något vettigt att skriva, men faktum är att det inte händer något speciellt i vardag för tillfälligt. Dagarna består av skola och plugg och bocka av de sista proven inför sommaren. Egentligen är det bara 41 dagar kvar till studenten, vilket inte alls är mycket, men just nu känns det avlägset. Det är bara att hålla ut och snart är dagen med sort D här :)
Får börja komma igång snart med att pricka av sakerna på min att-göra-lista inför Mallorca, så det händer lite i alla fall. Får lägga ut en uppdaterad här på bloggen snart!

Jo, förresten; tänkte byta tema på bloggen och har tittat på en i flera dagar men inte tagit mig tid att fixa det. Så nu ikväll när jag skulle göra det, så fanns inte det temat kvar längre??!?!? Kan det hända så, kommer det tillbaka? Någon som varit med om det? I alla fall, får väl vänta och se annars får jag ta ett annat. Känner att bloggen behövs piffas upp lite, när inläggen är glesa, så kan det ju vara fint att titta på i alla fall ;)

17 april 2013

Redan 17 april, vilket betyder att det bara är 4 månader kvar till avfärd mot Mallorca. Helt sjukt vad fort tiden går.  Detta har varit bestämt i lite mer än två månader redan och känns osm att det var igår man kollade mejlen 24/7 :) hehe! Men det är många roliga saker som ska hända: Fjällresa med skolan, bal, studenten, jobb och en hel sommar med massa vänner och familj :)
RSS 2.0