Feliz Pascua

Fick ett glad påsk-mejl från min VF med överskriften "Feliz Pascua", vilket tydligen betyder Glad Påsk. Inget som jag visste och som nu lades till i mitt ordförråd. Kom även på tanken att skapa en ny kategori med just nya spanska ord som jag kommer samla på mig. Kanske inte de mest alldagliga orden, men lite nya ord på roliga ord eller något åt det hållet.

Sol !!

Vet inte riktigt vad som har hänt med Borås-vädret det senaste, men det har tydligen bestämt sig för att blir riktigt vårväder med sol, blå himmel och relativ behaglig temperatur. Satt ute på vår uteplats och gjorde lite spanska läxor. Ser fram emot när jag kan sitta på familjens balkong med havsutsikt och göra spanskaläxor. Citerar min värdmamma: "our balcony is the size of two Spanish bedrooms". Hehe, kan det bli bättre?!

Skillnad

Har tydligen blivit lite standard att skriva en gång i veckan. Lite svårt att komma på intressant att skriva när det inte händer så mycket... Har varit på fjällresa med skolan denna vecka. Åkt längdskidor på fjället, sovit i bivack, utforskat Trysils backar! Ibland är skolan underbar :) Sista gången jag åkte skidor för i år och snart är det inte långt kvar tills jag får uppleva snö för sista gången på väldigt länge.
Om mindre än 5 månader byter jag denna syn: 
Mot denna:
Kommer bli en stor skillnad, men oj vad jag ser fram emot det! 
 
 
 
 
RSS 2.0