Kompisdag

Direkt efter skolan åkte jag in till Palma. Mötte upp Anne-Sofie och Erika som jag sedan har spenderat hela dagen med! Vi började med lite frukost för att sedan gå vidare till frisören för min och Anne-Sofies del. Samma salong som förra gången. Först fick vi vänta kanske en halv timme innan Anne-Sofie kunde börja och sedan tog det en himla lång tid innan jag kunde påbörjas. Först till tvätten och där höll hon på en himla lång tid. Ena schampoot efter det andra och gnugga och allt och så slutade med lite massage. Skönt! Sedan kunde hon börja klippa. Ca fem centimeter bort och sommarfräscht helt enkelt. Efteråt gick vi runt i lite affärer och satte oss och åt tillslut. Vi gick runt lite till efteråt och letade skosnören till Anne-Sofie. Gick runt i massa olika affärer för att hitta de rätta och tillsut hittade vi det faktiskt! Hehe!
Erika åkte hem och vi andra satte oss i parken och bara chillade lite innan jag var tvungen att bege mig. Härlig och varm dag helt enkelt med bra umgänge. Dessa två åker iväg i slutet av maj, så en månad kvar tillsammans. 
 
Min bil var på verkstaden och VM hade möte så jag var med Lillen och Storis en stund hemma hos farmor och farfar. Efter ett tag kom även Tjejen och vi väntade in VF som skulle hämta oss. 
Ikväll är det finalen mellan Real Madrid och Bayern så VP har två kompisar hemma och det har skrikits för fullt och tror att Madrid till slut vann!

Tillbaka till det vanliga

Morgonen imorse gick över förväntat och inte alls tjafs och skrik. Så allt som vanligt igen och jag lämnade dem i skolan och åkte vidare in till Palma för att komma tillbaka till min egna skola. Allt sig likt där med. Efter skolan träffade jag och Erika från klassen upp en relativ ny italiensk tjej. Hon bor även i Marratxí som jag, dock är detta ju ganska stort så vi bor inte jättenära. Vi gick och lunchade och satt och pratade bara. Sedan gick jag och hon vidare lite i affärer och Erika åkte hem. 
Träffade VM hos farmor och farfar och vi åkte och hämtade tjejen. Vidare till parken och sedan hämtade vi killen från fotbollen för att tillslut åka och handla lite och sedan hem. 
 
Tillbaka till en vanlig måndag helt enkelt. Måndagar är rätt sega, men det är ju ändå den dagen som sätter igång varje ny vecka och får veckorna att gå liksom, vilket de gör i en rasande fart.

Påskveckan är över

Imorgon är det tillbaka till den riktiga vardagen igen. Trötta barn på morgonen, tillbaka till min skola, lång ledighet mitt på dagen och sedan jobb och göromål på kvällen.. Ser väl så där fram emot det, men det är väl typ 2 månader kvar innan barnen går på sommarlov och schemat ändras till det bättre igen. Bara att hålla ut!
Dessa 10 dagarna har varit behövliga. Har hunnit prata med massa folk hemifrån som det annars inte finns tid för. Ibland går det lite för långt emellan som man pratar med vissa och det är tråkigt. Hade en lång lista med 16 punkter som jag skulle fått gjort under dessa dagar och jag har endast 3 punkter kvar, så jag känner mig nöjd ändå.
 
Gick upp relativt tidigt idag, tog en morgon jogg, grötfrukost och sedan skypa med mormor och morfar (en av punkterna på listan). Städade rummet och var hemma fram till 14 då jag cyklade iväg. Skulle egentligen träffat Rebecka idag för lunch i Palma, men hon mådde inte riktigt bra så det blev ändrade planer för mig. Åkte gratiståg till Festival Park igen, som igår. Satte mig och åt och pluggade lite (en annan punkt på listan). Solen sken, men det har blåst lite och därmed lite kyligare. Gick runt lite och sedan tåget hem strax innan 18. Sedan inte gjort något nämnvärt! Godnatt!  
RSS 2.0