Måndag i sin ordning

Egentligen var det en väldigt ointresant och vanlig måndag. Lämna barnen och sedan till min skola. Vi var bara två elever och läraren idag, men det gick bra ändå. Lite tråkigt att vi inte är så många, men man kan ju tänka att man skulle lära sig så mycket mer då men känner inte riktigt att jag gör det...
Blev en speeddate med Nathalie efter skolan den tiden hon hade innan hon var tvungen att åka hem, tråkigt men jag får väl börja vänja mig av med att alltid ha henne här. Haha!
Köpte Bisolvon på apoteket för att dels försöka bota mig hosta, men också för att VP verkade lite trött på min hosta och påpekade detta imorse..
Mötte upp VM och vi hämtade barnen. Vi alla gick till parken, mammorna satt på en bänk och jag sprang efter barnen! Vi hämtade upp Storis från fotbollen. Fick reda på idag att det han spelar inte kallas för fotboll, utan futbito/futbol sala. Har alltid tyckt att det varit lite konstigt att de inte spelar på gräs eller grus, utan de spelar på asfalt som en utomhusplan i basket. Men då fick jag ju det svaret att de inte spelar riktig fotboll och då inte spelar på gräs. 
 
När vi kom hem höll VP på att rensa i trädgården och vi alla bytte om och började rensa ogräs. Allt för att mamma kommer på söndag!! Kvällen var som vanligt annars, men bad och mat och tillslut sängen. 

Vilket dassigt väder

Kom väl i säng vid halv sex imorse, men somnade inte förän vid efter sex för att min hosta dödar mig. Sedan skulle familjen iväg på fotboll imorse vid åtta-tiden och se är ju inte överdrivet tysta. Somnade om till strax innan 10, då jag och Nathalie bestämt att höra av varandra för eventuellt åka på utflykt idag till ett fint vandringsområde i bergen. Vi vaknade till grå himmel, dimma och regn... Gick upp ändå och åt frukost och under tiden bestämde vi oss för att skippa det och köra på en vilo dag med bio. Gick och la mig igen för att försöka sova lite till, men det gick väl sådär och när sedan familjen kom hem vid 11, så var det bara att ge upp och upp istället. Hoppade in i duschen och gick igenom garderoben med grejer som mamma ska ha med sig hem när hon kommer om en vecka!!!
 
Strax innan 14 kom Nathalie och hämtade mig och vi åkte hem till henne där det bjöd på god mat och efterrätt. Vi hade tänkt gå på bio 16.15, men då satt vi och åt så vi bestämde oss för 18.15 istället. Vi var där en halv timme tidigare och möttes av världens längsta kö. Tydligen går alla på bio när det regnar. Så, ja vi hann aldrig fram till biljettluckan innan bion började och vi var inte så suga på att vänta två timmar till nästa föreställning, så vi valde en annan; "Guillaume y los chicos". En fransk konstig film. Vi förstod bra vad de sa, men handlingen låter jag vara osagt. 
 
Jaja, så trots dassigt väder och inställd utflykt så blev det en lugn och bra dag ändå. 

Lång och rolig lördag!!!

Denna lördagen var jag och lekte med barnen och VF var inne och städade, lite ombytta rollar men det gillar vi mer. Vi var ute i trädgården, sedan tog vi inlines till en park kvarteret. Lekte jage och kungade. Barnen behövde inte ha hjälm på sig när de åkte inlines... Ännu en stor skillnad från hemifrån.
Gick vi gick tillbaka hem efter ett tag och lekte mer på trädgården tills vi höll på att blåsa bort utomhus och vi gick in och grejade och inväntade lunchen. Sedan var jag ledig och fixade lite i rummet och bestämde med Nathalie hur kvällen skulle läggas upp. Jag packade en väska med ombyte inför kvällen och strax innan 18 fick sedan lifte med VM till Nathalie. Vi snackade och bytte om och egentligen skulle hennes mamma bara köra oss till tåget (för min bil var i Palma och vi skulle ta den hem sedan), men så snäll som hon är så körde hon oss ända till Palma och där bilen stod. Vi tog bilen bort dit vi skulle. Satte oss på den italienska restaurangen som vi åt på för någon vecka sedan. Denna gången tog jag pasta med räkor. Men det var inte jättegott. Visst pastan var hemagjord och det var gott, men något med oljan från räkorna eller något gav en kosntig smak. Men men, glass till efterrätt blev det i alla fall. Strax efter halv elva gick vi bort till en irländskpub där en tysk tjej från skolan, men inte samma klass, hade börjat sitt firande av sin födelsedag. Många tjejer och faktiskt fyra killar, varav två au pairer och en av dem har vi träffat innan. Vi var fyra som inte var från tyskland! Haha! Sedan gick vi vidare till en mindre klubb. Det var typ tomt där när vi kom, men pö om pö så började det komma mer och mer folk och alla spanjorer, så det var väldigt roligt. Framemot natten var dansgolvet knökfullt. Spelade både spansk och internationell musik. De roliga med alla spanska killar är att de verkligen dansar och kan dansa. Inte som de flesta svenska killar som inte vågar eller ser ut som vajanda flaggstänger.
När vi inte dansade, så satt vi ute och pratade med de andra och mycket med de två au pair killarna. Den ena tysk och den andra från england, men han hade inte någon överdriven brittisk dialekt. Men det stoppade in oss från att skojja om det! 
Klockan gick och vi hade jätteroligt! Vi i "kalasgänget" började tappa bort varandra, några gick och strax efter halv fem åkte jag och Nathalie också hemåt. Klockan var ju egentligen bara halv fyra, för att sommartiden började inatt men det var rekord för oss faktiskt! Sjukt bra kväll helt enkelt!!
 
RSS 2.0