Valencia

Lämnade lägenheten imorse vid 10-tiden. Hejdå till barnen gick bra och de vet att jag ska på semester men att jag nog kommer tillbaka till dem sen.. Mamman var bara hemma när jag gick och jag skrev under kontraktet att vi avbrytit det. Hade inget att göra i Palma så åkte ut till flygplatsen i hopp om att det fanns bra affärer att gå runt i. Men jag hade fel med stort F... Fanns en klädaffär och sen bara vanliga dyra tax-free affärer. Så de 4 timmarna jag spenderade där gick väldigt långsamt.. Men 15.20 lyfte vi och strax efter 16 landade vi och jag möttes av mina nya värdföräldrarna på flygplatsen. Ikväll har vi inte gjort mycket.gick på stranden promenaden, köpte mat och lagade tacos! Så trevligt har vi haft det ikväll!!

Imorgon bär det av

Lillkillen fyller år idag, så var roligt att får vara med om det även om jag bara var med i morse och gav present och sjöng. Annars inte gjort mycket idag. Tog en promenad i mitt område och insåg att jag kommer sakna det. Närheten till stranden, närheten till Palma, närheten till parken. Men istället kommer jag byta ut det med närheten till många andra saker och det ser jag framemot att upptäcka vad det blir!
Billström av vad jag lämnar imorgon: 
Lång sista dag!

Förstod inte riktigt att det var min sista "jobbdag" idag tills min VM beklaga att det blev lite sent idag. 6 veckor exakt har passerat idag och många veckor kvar att se framemot! Speciellt dessa tre första. Då första tillbringas i Valencia, andra hos min nya VPs föräldrar och den tredje är första veckan hemma i den nya familjen och första veckan är alltid spännande! 
Men lång dag idag alltså, från 9.30-18.00 var jag själv med barnen. Dock har de varit med kompisar från och till så det har gått bra! På sätt och vis tråkigt att lämna dessa två varelser som jag sett varje dag i sex veckor. Vissa stunder vill jag bort, men ibland är de så söta! Eftermiddagen beskriver det första  och förmiddagen det andra! Haha! Men som sagt se är barn och 7 och 4 år gamla. 

Ikväll ska jag in till Palma och träffa ett par tjejer. Vi får väl se vad som händer.
Imorgon fyller lillkillen 4 år, men det blir inget stort kalas eller firande! 
RSS 2.0