Två veckor har passerat

En liten uppdatering bara! 
Två veckor har gått sedan jag lämnade Mallorca och dessa två veckor har varit de längsta på hela detta året! Haha! Konstigt att det är så olika tidsuppfattning. Det har inte hänt något speciellt. De senaste fyra dagarna så har solen letat sig fram till Borås med! Jag har mest slöat och letat jobb vilket har resulterat sig i att jag fått ett jobb. Personlig assistent åt en liten kille med autism. Jag börjar om knapp två veckor och det ska bli intressant. För övrigt så ska jag prata med familjen i USA senare idag, så vi får se vad det leder till! 


1 vecka i Sverige

Tänka sig att det är en vecka i Sverige i dag. Denna veckan har gått så långsamt om man jämför med hur veckorna på Mallorca gick. Tror det beror på att på Mallorca hade vi saker planerat hela tiden och denna vecka har jag i princip inte gjort någonting. Visst är det skkönt att koppla av, men jag blir lätt uttråkad. Har skickat iväg en del jobbansökningar men inte hört något mer. Ska höra av mig till Posten i nästa vecka och hoppas hoppas verkligen att de har något. Annars vet jag inte vad jag ska göra... Hade en plats på tandläkarprogrammet, men känner mig inte redo för att börja. Samtidigt pluggar i princip alla mina vänner så pluggtankarna har ändå gått runt i huvudet denna veckan, men idag mejlade jag och tackade nej. 
 
Jag känner mig redo att ge mig ut på nya äventyr. En otrolig rolig grej hade varit att hitta ett jobb i Palma, hittat en lägenhet och flyttat ner ett tag. När man har bott hemifrån ett tag har man fått lite för mycket smak av det  och man tröttnar lite hemma, tror dock att jag känner mycket så för att jag för tillfället inte har en plan vad jag ska göra. Så jag ska fortsätta drömma och tänka till mitten av nästa vecka då jag får besked om posten och efter det ska jag ta tag i mitt liv ;) haha! Vare sig det handlar om att jag ska börja jobba eller så får jag verkligen ta tag i att hitta en annan lösning. Bara gå hemma kan jag inte göra, då överlever jag inte! 

Första dagarna hemma

Jaha, då har man varit hemma i två dagar och det känns som att man aldrig har varit iväg. Så konstigt och läskigt. Det är som att Mallorca-året aldrig existerat och att tiden hemma helt har stått stilla. Hur och varför känns det så?
Dessa två dagar hemma har i princip enbart bestått i att packa upp allting. Min väska kom under eftermiddagen idag men hade fortfarande flera andra väskor att packa upp. Så sjukt mycket saker!! Hade aldrig kunnat tänka mig att det var så mycket. Så för att få in allt i garderoben var jag tvungen att göra en stor rensning av allt det befintliga. Mängder av papper, broschyrer och annat krafs som man samlar på sig på olika platser man besöker hade jag att gå igenom och det väckte många roliga minnen!
Skönast var ju att komma hem till min underbara säng. Så mjuk och härlig! Förövrigt är det ju svinkallt hemma. Sover med pyjamas och tjocktäcke och går runt i strumpor och tröja. En stor skillnad från vad jag varit van vid hela sommaren. 
Jag här även hunit med att träffa lite släkt och två av mina bäst kompisar var av den ena jag inte sett sedan avskedsmiddagen innan jag åkte iväg för ett år sedan. Så roligt att träffa dem igen och det var som att vi inte varit ifrån varandra. 
 
Visst är det härligt att vara hemma och träffa alla igen, men folk runt omkring mig tycker nog det är skönare att ha mig hemma än vad jag själv tycker. Så det gäller nu att så fort som möjligt komma underfund med vad jag ska göra inom den närmaste tiden och sedan börja planera lite längre fram. 
Vi får se hur stor uppdateringen kommer bli här framöver. Bloggen har ju handlat om mitt au pair år och nu är det året över! Vilket händelserikt och underbart år det har varit!
 
Echo de menos la vida en Mallorca, mis amigas y mi famila. Espero que puedo volver pronto y estoy segura que lo pasará!!
 
RSS 2.0