Marknad + Fiesta

Upp vid halv sex imorse för klockan 6 kom Dennis taxi. Extremt puntliga om man jämför med vad Spanien brukar vara, men det poängterade dem på skolan när vi bokade taxin. Två bra dagar var slut och dags att gå tillbaka till allt vanligt igen!
Jag försökte somna om, men gick inte så läste en stund innan det blev frukost. Runt 11 kom Nikolai över med sin packning och grejer. Han lämnar Alicante imorgon Söndag, men man måste lämna lägenheten på lördagar och för att slippa betala 20 Euro för att stanna kvar så sover han på vår soffa inatt. Vid 12 gick jag, Marije, Ana och Nikolai och mötte upp Verena för att gå till lördagsmarknaden en bit bort. Så stor, så spanskt och så mycket olika grönsaks- och fruktstånd men även kläder och lite sånt. Inte alls turistiskt och alla spanjorer drog runt på dramatrar fulla med grönsaker och frukt. Åh, vad roligt det var att gå runt och jämföra priser och fräsch-het och bestämma sig var och vad man skulle köpa. Blev helt exalterade och köpte på mig hur mycket som helst. Kanske inte så genomtänkt allt, men nu har jag massa ingredienser att utgå från när jag gör upp matschema för nästa vecka! Hade med mig kamera, men den låg underst och blev tänkt med alla varor så var inte riktigt läga att rota fram den. Får visa nästa vecka istället. 
Vi gick hem alla till oss, lunchade och sedan följde jag, Marije och Kimley Verena hem och sedan fortsatte vi till shoppinggatorna. Verenas sista dag idag... Alltid tråkigt när folk lämnar men det funkar ju så, det kommer och går folk hela tiden. 
 
Tröttheten började komma krypandes på oss alla och runt 17 var vi äntligen hemma igen. Stupade i säng och blev en siesta på ca en timma. Middag och sedan lite lätt förbereda för lite fiesta i vår lägenhet ikväll. Vet inte hur många som kommer, men det ska nog bli roligt !!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0