Tisdag 29/7

Vi vaknade upp till ett molnigt och lite dassigt Mallorca imorse. Så vi har inte varit ute så mycket idag. Gjort läxor, målat med vattenfärger och sedan skulle lillen läggas tidigare så det blev lunch en timma tidigare och därmed en timme mindre att underhålla oss. Denna dagen har också gått bra, samma som igår angående potträningen. En gång i toan, en gång i byxorna. 
VM kom hem och gjorde iordning barnen för att åka iväg. Hon hade sagt igår att de skulle ha gäster ikväll så tyckte det var lite konstigt att de åkte iväg, men tänkte att de skulle komma tillbaka. Klockan gick och ingen kom så de hade väl bytt planer tänkte jag. Så jag hade tid skälv hemma och fick klart fotoboken. 

Sedan 21.30 kom hela bunten indundrande. Familjen, farmor och farfar, VP syster med familj och sedan VP bror med familj som bor i USA och kom idag. Så det visade sig att de alla varit och hämtat dem på flygplatsen. Det blev mat och prat. Brodern fru är amerikansk och pratar inte mycket spanska, så det var trevligt att prata med henne. Så sött att höra små barn prata amerikanska! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0