Sista strand dagen....

Det blir mycket sista-händelser så här fem dagar innan hemresa och idag sista dagen på stranden. Det känns lite tungt, eller egentligen inte för det känns inte som att jag ska åka hem utan det låter mer hemskt att sägs det. I all fall sov till cirka 9-10 och vid halv två mötte jag upp Rebecca och vi åkte mot Portals nou. Fick bli stopp på enda affären som är öppen söndagar, Lidl. 
Sedan la vi oss till rätta på stranden och blev kvar där fram till 19. Massa bad och slipade det sista på solbrännan. Man kan ju hoppas att det märks någon skillnad när man kommer hem. 
När vi låg i vattnet och pratade så är det en tjej i tidig tonåren som frågar om vi var svenskar vilket vi uppenbarligen var eftersom vi förstod varandra. Hon frågar hur länge vi ska stanna och vi svarar att vi bor här. Var på hon utbrister; "Bor ni här?? Åh vad härligt det måste vara" 

Detta fick oss både att le och tänka att ja vi har det trots allt väldigt bra på Mallorca. Man kan vilja bort vissa dagar men överlag så njuter vi till 100% av allt som Mallorca har att erbjuda! 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0