Öronproppar räddar sömnen

Jag och Ausma kom in till Palma strax innan 23 och mötte upp Chloe. Vi tog en drink och inväntade en annan tjej. Klaudia från Polen som också bor i Marratxi, men vi bor inte jättenära varandra ändå. Sedan gick vi in och ut ur lite klubbar och barer innan vi avlsutade kvällen på El Divino fram tills det var dags att bege sig till buss/tågstationen. Vi började traska men gav upp och tog en taxi.
 
Kom hem vid 7 imorse och stoppade i öronpropparna och somnade direkt. Vaknade upp klockan 13 !! Tog ur dropparna ur öronen och hör massa röster och barnskrik. De hade verkligen gjort susen och hade inte hört någonting. Om jag inte hade haft dem, hade jag aldrig kunnat sova så här länge utan att bli störd. Får tacka min förra VM som gav mig dem. Det var VP:s brors familj från USA och en annan familj. 
Jag har bara varit hemma under hela dagen. Har varit med och socialiserat mig lite. Gillar VP:s brors fru och jag är den enda som pratar bra engelska. Satt med lite efter lunchen och sedan drog jag mig undan lite. Städat rummet, som VM kommenterat att det var dammigt, och bara slappat. 
Sedan hoppade jag i poolen med de andra och lekte runt med barnen. Vi gjorde kullerbyttor och skvätte massa vatten! Brodern och frun började frågade vad jag hade för planer efteråt och jag svarar som jag alltid gör att jag vet inte riktigt, utan ska jobba ett tag och sedan göra något annat som att resa eller så. De bjöd in mig till dem i USA och började även prata om att de eventuellt kanske också sökte au pair, så om jag ahde någon eller så.. Så man vet inte, kanske åker jag över för en period! Vi får se vad framiden säger :)
 
Klaudia, Ausma, Jag, Chloe
 
Imorgon börjar näst sista veckan...
Anna
2014-08-08 @ 22:13:14

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0