Då var kursproven igång

Vår lärare hade förvarnat oss mycket om vilka delar som skulle komma på provet och vi hade fått vara med en del och tycka till vilka ämnen som skulle tas upp. Idag då när vi kommer in i salen och alla har kommit så säger han att han känner sig dålig, (siento mal, hmm svensk bra översättning?)
I alla fall, berättar han att han hade gjort ett prov och lämnade in det i kontoret/rektorn eller något liknande. Då tyckte de tydligen att det var alldeles för lätt det provet. Enligt vår lärare var det inte alls för lätt och de tyckte att tidigare år har han gjort bra prov och så vidare, men tydligen inte detta året. Så vi fick ett annat prov från tidigare år där vissa saker var med som vi inte ens hade gått igenom. Då händer väl det som bara skulle kunna hända i Spanien. Han är helt på vår sida och är lite irreterad på att vi inte fick ha hans prov, så på de saker vi inte har gjort eller vissa svåra saker berättar han exakt vad vi ska skriva. På hörövningen pausar vi efter varje fråga och repeterar hur många gånger som helst och på vissa frågor diskuterar vi till och med svaret tillsammans. Haha!
Så det var inte mycket med av det jag hade specifikt övat på och alla glosor jag tränat in, men samtidigt var det ju ändå saker vi gått igenom och det var inte överdrivet svårt hellre. Så det känns helt okej i alla fall. Den muntliga delen är på fredag och sedan tar det någon vecka innan resultatet kommer. Vi fick även klartecken på att det blir en fortsatt kurs till våren, så det var skönt att höra och veta att man har något att göra på dagarna under våren också.  
RSS 2.0