Måndag i sin ordning

Egentligen var det en väldigt ointresant och vanlig måndag. Lämna barnen och sedan till min skola. Vi var bara två elever och läraren idag, men det gick bra ändå. Lite tråkigt att vi inte är så många, men man kan ju tänka att man skulle lära sig så mycket mer då men känner inte riktigt att jag gör det...
Blev en speeddate med Nathalie efter skolan den tiden hon hade innan hon var tvungen att åka hem, tråkigt men jag får väl börja vänja mig av med att alltid ha henne här. Haha!
Köpte Bisolvon på apoteket för att dels försöka bota mig hosta, men också för att VP verkade lite trött på min hosta och påpekade detta imorse..
Mötte upp VM och vi hämtade barnen. Vi alla gick till parken, mammorna satt på en bänk och jag sprang efter barnen! Vi hämtade upp Storis från fotbollen. Fick reda på idag att det han spelar inte kallas för fotboll, utan futbito/futbol sala. Har alltid tyckt att det varit lite konstigt att de inte spelar på gräs eller grus, utan de spelar på asfalt som en utomhusplan i basket. Men då fick jag ju det svaret att de inte spelar riktig fotboll och då inte spelar på gräs. 
 
När vi kom hem höll VP på att rensa i trädgården och vi alla bytte om och började rensa ogräs. Allt för att mamma kommer på söndag!! Kvällen var som vanligt annars, men bad och mat och tillslut sängen. 
RSS 2.0