Lång och rolig lördag!!!

Denna lördagen var jag och lekte med barnen och VF var inne och städade, lite ombytta rollar men det gillar vi mer. Vi var ute i trädgården, sedan tog vi inlines till en park kvarteret. Lekte jage och kungade. Barnen behövde inte ha hjälm på sig när de åkte inlines... Ännu en stor skillnad från hemifrån.
Gick vi gick tillbaka hem efter ett tag och lekte mer på trädgården tills vi höll på att blåsa bort utomhus och vi gick in och grejade och inväntade lunchen. Sedan var jag ledig och fixade lite i rummet och bestämde med Nathalie hur kvällen skulle läggas upp. Jag packade en väska med ombyte inför kvällen och strax innan 18 fick sedan lifte med VM till Nathalie. Vi snackade och bytte om och egentligen skulle hennes mamma bara köra oss till tåget (för min bil var i Palma och vi skulle ta den hem sedan), men så snäll som hon är så körde hon oss ända till Palma och där bilen stod. Vi tog bilen bort dit vi skulle. Satte oss på den italienska restaurangen som vi åt på för någon vecka sedan. Denna gången tog jag pasta med räkor. Men det var inte jättegott. Visst pastan var hemagjord och det var gott, men något med oljan från räkorna eller något gav en kosntig smak. Men men, glass till efterrätt blev det i alla fall. Strax efter halv elva gick vi bort till en irländskpub där en tysk tjej från skolan, men inte samma klass, hade börjat sitt firande av sin födelsedag. Många tjejer och faktiskt fyra killar, varav två au pairer och en av dem har vi träffat innan. Vi var fyra som inte var från tyskland! Haha! Sedan gick vi vidare till en mindre klubb. Det var typ tomt där när vi kom, men pö om pö så började det komma mer och mer folk och alla spanjorer, så det var väldigt roligt. Framemot natten var dansgolvet knökfullt. Spelade både spansk och internationell musik. De roliga med alla spanska killar är att de verkligen dansar och kan dansa. Inte som de flesta svenska killar som inte vågar eller ser ut som vajanda flaggstänger.
När vi inte dansade, så satt vi ute och pratade med de andra och mycket med de två au pair killarna. Den ena tysk och den andra från england, men han hade inte någon överdriven brittisk dialekt. Men det stoppade in oss från att skojja om det! 
Klockan gick och vi hade jätteroligt! Vi i "kalasgänget" började tappa bort varandra, några gick och strax efter halv fem åkte jag och Nathalie också hemåt. Klockan var ju egentligen bara halv fyra, för att sommartiden började inatt men det var rekord för oss faktiskt! Sjukt bra kväll helt enkelt!!
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0